STN EN 16734: 2018 (65 6526), Automobilové palivá. Motorová nafta B10. Požiadavky a skúšobné metódy. - Bilka, Radoslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16734: 2016