STN EN ISO 11607-2: 2018 (85 6543), Obaly na zdravotnícke pomôcky sterilizované v konečnom obale Časť 2 Požiadavky validácie na procesy tvarovania, spájania a skladania (ISO 11607-2: 2006) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11607-2: 2017