STN EN 13501-5: 2018 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 5 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok striech namáhaných vonkajším ohňom - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-5: 2016