Technologija konditerskogo proizvodstva. Časť II.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Ďalší autori: Rapoport, Abram Lazarjevič
Médium: Kniha
Jazyk:Slovak
Vydané: 1952.
Fyzický popis: 417 s.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00719nam a22001934a 4500
001 000575955
005 20180409100723.0
008 180220s1952 xo e 000 0 slo d
FMT
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
245 1 0 |a Technologija konditerskogo proizvodstva. Časť II. 
260 |c 1952. 
300 |a 417 s. 
500 |a Záznam revízie 
700 1 |a Rapoport, Abram Lazarjevič 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.9757  |6 20354  |q 19530329  |5 2720460831  |8 20180329  |e  0000  |f 09  |s Prezenčne  |h REV  |t 00000000  |u 0000  |w 000575955  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.9757  |j 20354  |i 2720460831  |s Prezenčne