STN EN ISO 11731: 2018 (75 7833), Kvalita vody. Stanovenie Legionella (ISO 11731: 2017). - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11731: 2017