STN EN 16121 + A1: 2018 (91 0704), Nebytový úložný nábytok. Požiadavky na bezpečnosť, pevnosť, trvanlivosť a stabilitu. - Joščák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2018)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16121: 2013 + A1: 2017