STN EN 60320-2-2: 2001 (35 4508), Nástrčky a prívodky na spotrebiče pre domácnosť a na podobné všeobecné účely Časť 2-2 Prepájacie zásuvky a vidlice pre domové a podobné zariadenia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60320-2-2: 1998