STN EN 50250: 2004 (35 4513), Konverzné adaptéry na priemyselné použitie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50250: 2002 vrátane opravy z decembra 2002