STN EN 60309-1: 2001 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 1 Všeobecné použitie - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60309-1: 1999