STN EN 60309-2: 2001 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 2 Požiadavky na rozmerovú zameniteľnosť prístrojov s kolíkmi a dutinkami - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60309-2: 1999