STN EN 50075: 2001 (35 4519), Ploché nerozoberateľné dvojpólové vidlice 2,5 A, 250 V so šnúrou na pripojenie spotrebičov pre domácnosť a na podobné účely triedy ll. - Staník, Anton; Jiruška, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50075: 1990 v českom jazyku