STN IEC 60884-1: 2004 (35 4520), Vidlice a zásuvky na používanie v domácnostiach a na podobné účely Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu IEC 60884-1: 2002