STN EN 50066: 2001 (35 4571), Miniatúrne zásuvkové spojenie elektrických zariadení napájaných zo siete v cestných vozidlách. - Staník, Anton; Matějka, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 50066: 1992 v českom jazyku