STN EN 61316: 2002 (35 4590), Cievky na priemyselné káble. - Mártonová, Edita; Horský, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61316: 1999 v českom jazyku