STN 35 4720: 2001, Poistky na vysoké napätie Časť 2 Vyfukovacie poistky - Skalová, Oľga; Matějka, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s HD 636 S1: 1996 v českej verzii