STN EN 60127-2/A1: 2004 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 2 Trubičkové poistkové tavné vložky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 60127-2: 2004 je slovenskou verziou EN 60127-2: 2003/A1: 2003