STN EN 60127-3: 1999 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 3 Subminiatúrne tavné poistkové vložky - Jurík, Milan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60127-3: 1996