STN EN 60127-3/A2: 2003 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 3 Subminiatúrne tavné poistkové vložky. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav pre technickú normalizáciu, 2003)
Táto zmena A2 STN EN 60127-3: 1999 je slovenskou verziou EN 60127-3: 1996/A2: 2003