STN EN 60127-5: 2001 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 5 Smernice na zisťovanie kvality miniatúrnych tavných poistkových vložiek - Skalová, Oľga; Brož, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60127-5: 1991 v českej verzii