STN EN 60127-6 + A1: 1999 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 6 Držiaky poistiek na miniatúrne tavné poistkové vložky (obsahuje zmenu A1: 1996) - Kiš, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 60127-6: 1994 vrátane jej zmeny A1: 1996