STN EN 60127-10: 2003 (35 4730), Miniatúrne poistky Časť 10 Návod na používanie miniatúrnych poistiek - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60127-10: 2002