STN IEC/TR3 61361: 2001 (35 6116), Meranie elektrickej energie. Miestna a diaľková výmena údajov. Aplikácie a ich vykonávanie. - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje IEC/TR3 61361: 1995