STN EN 62056-21: 2004 (35 6131), Meranie elektrickej energie. Výmena údajov na odčítanie elektromerov, na ovládanie sadzieb a zaťaženia Časť 21 Priama miestna výmena údajov - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62056-21: 2002