STN EN 62053-31: 2001 (35 6132), Zariadenie na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu). Osobitné požiadavky Časť 31 Impulzové výstupné zariadenia elektromechanických a elektronických elektromerov (len dvojvodičových) - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 62053-31: 1998