STN EN 62053-11: 2004 (35 6133), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu). Osobitné požiadavky Časť 11 Elektromechanické elektromery na činnú energiu (triedy presnosti 0,5; 1 a 2) - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62053-11: 2003