STN EN 62053-22: 2004 (35 6133), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu). Osobitné požiadavky Časť 22 Statické elektromery na činnú energiu (triedy presnosti 0,2 S a 0,5 S) - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62053-22: 2003