STN EN 62053-23: 2004 (35 6133), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu). Osobitné požiadavky Časť 23 Statické elektromery na jalovú energiu (triedy presnosti 2 a 3) - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62053-23: 2003