STN EN 62053-61: 2001 (35 6133), Zariadenia na meranie elektrickej energie striedavého prúdu Časť 61 Spotreba a požiadavky na napätie - Skalová, Oľga; Šefčík, Karel; Kohoutek, Jiří (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 62053-61: 1998 v českom jazyku