STN EN 62052-11: 2004 (35 6134), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu). Všeobecné požiadavky, skúšky a skúšobné podmienky Časť 11 Meracie zariadenie - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 62052-11: 2003