TNI IEC/TR 62059-11: 2003 (35 6139), Zariadenia na meranie elektrickej energie. Spoľahlivosť Časť 11 Všeobecná koncepcia - Nečejová, Božena; Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu IEC/TR 62059-11: 2002