STN 35 6202: 2002, Elektrické meracie prístroje priamopôsobiace a zapisovacie a ich príslušenstvo. - Nemčič, Rudolf; Štěpánek, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s HD 368 S1: 1978 v českej verzii