STN EN 60051-1: 2001 (35 6203), Priamo pôsobiace ukazovacie analógové elektrické meracie prístroje a ich príslušenstvo Časť 1 Definície a všeobecné požiadavky spoločné pre všetky časti - Chladný, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60051-1: 1998