STN EN 60051-2: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobíci ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 2 Speciální požadavky pro ampérmetry a voltmetry - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-2: 1984, ktorá bola preuzatá bezo zmien do EN 60051-2: 1989