STN EN 60051-3: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobíci ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 3 Speciální požadavky pro wattmetry a varmetry - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-3: 1984, ktorá bola prevzatá bezo zmien do EN 60051-3: 1989