STN EN 60051-5: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobící ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 5 Speciální požadavky pro fázoměry, měřiče účiníku a synchronoskopy - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-5: 1985, ktorá bola prevzatá bezo zmien do EN 60051-5: 1989