STN EN 60051-6: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobící ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 6 Speciální požadavky pro ohmmetry (měřiče impedance) a měřiče vodivosti - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-6: 1984, ktorá bola prevzatá bezo zmien do EN 60051-6: 1989