STN EN 60051-8: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobící ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 8 Speciální požadavky pro příslušenství - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-8: 1984, ktorá bola prevzata bezo zmien do EN 60051-8: 1989