STN EN 60051-9: 1992 (35 6203), Elektrické měřicí přístroje přímopůsobící ukazovací analogové a jejich příslušenství Časť 9 Doporučené zkušební metody - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje IEC 51-9: 1988, ktorá bola prevzatá bezo zmien do EN 60051-9: 1989