STN EN 60523/A2: 2001 (35 6204), Kompenzátory jednosmerného prúdu. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A2 STN EN 60523: 2001 je identická so zmenou EN 60523: 1993/A2: 1997