STN IEC 60414: 1993 (35 6212), Bezpečnostní požadavky pro elektrické měřicí přístroje ukazovací a zapisovací a jejich příslušenství. - Zouhar, Vladimír (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje IEC 414: 1973