STN EN 61143-1/A1: 2002 (35 6222), Elektrické meracie prístroje. Zapisovače X-t Časť 1 Definície a požiadavky. Zmena A1 - Auxt, Anton; Štěpánek, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A1 STN EN 61143-1: 2002 je identická s EN 61143-1: 1994/A1: 1997 v českej verzii