STN EN 60477-2: 2001 (35 6404), Laboratórne rezistory Časť 2 Laboratórne rezistory na striedavý prúd - Uličný, Ján; Štěpánek, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60477-2: 1997 v českom jazyku