STN EN 60477-2/A1: 2001 (35 6404), Laboratórne rezistory Časť 2 Laboratórne rezistory na striedavý prúd. Zmena A1 - Uličný, Ján; Štěpánek, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto zmena A1 STN EN 60477-2 je identická so zmenou EN 60477-2: 1997/A1: 1997 v českom jazyku