STN EN 60564/A2: 2002 (35 6410), Mostíky na meranie odporu jednosmerným prúdom. Zmena A2. - Chovanová, Katarína; Štěpánek, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto zmena A2 STN EN 60564: 1999 je identická s EN 60564: 1993/A2: 1997 v českej verzii