STN EN 61115: 2001 (35 6540), Vyjadrenie spôsobilosti vzorkovacích systémov pre analyzátory procesov. - Onderko, Jozef; Římský, Petr (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61115: 1993 v českej verzii