STN IEC 60248: 1995 (35 6556), Rozmery misiek používaných v elektronických prístrojoch jadrovej techniky. - Hájek, Bohumil; Kubálek, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje IEC 284: 1984 a zavádza HD 475 S1