STN IEC 61256: 2002 (35 6566), Prístroje na ochranu pred žiarením. Stacionárne monitory na detekciu rádioaktívnej kontaminácie praných odevov. - Dobrovodský, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje IEC 61256: 1996