STN IEC 60532: 2002 (35 6569), Prístroje na ochranu pred žiarením. Stacionárne merače dávkového príkonu, výstražné zostavy a monitory. Röntgenové žiarenie a žiarenie gama s energiami medzi 50 keV a 7 MeV. - Dobrovodský, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s IEC 60532: 1992