STN IEC 60951-2: 2000 (35 6589), Zariadenie na monitorovanie žiarenia v havarijných a pohavarijných podmienkach v jadrových elektrárňach Časť 2 Zariadenie na kontinuálne monitorovanie rádioaktívnych vzácnych plynov vo vypúšťaných plynoch - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60951-2: 1988