STN IEC 60951-3: 2000 (35 6589), Zariadenie na monitorovanie žiarenia v havarijných a pohavarijných podmienkach v jadrových elektrárňach Časť 3 Monitorovacie zariadenie radiačných dávok žiarenia gama veľkého rozsahu - Štefánik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje IEC 60951-3: 1989